Shenzhen ruijiatai Technology Co., Ltd

Nyheder

Specifikationer for trykning af vand
Slip tid: 2020-08-01 16:19:00  Hits: 6

I henhold til egenskaberne ved udskrivning af vandoverførsel kan det opdeles i overførsel af vand og overførsel af vandmærke.

1. Tryk på overfladebehandling af vand

Den såkaldte vandtapoverførselsudskrivning henviser til dekoration af alle overflader på genstande, der dækker de sande farver på emnerne og er i stand til at udskrive mønstre på hele overfladen (tredimensionel), hvilket er dens fordele; men dens ulemper er også åbenlyse, det vil sige, når den fleksible grafiske bærer er helt i kontakt med underlaget, er det uundgåeligt at strække og deformere. Derfor er det faktisk svært at opnå det billede og tekst, der er overført til overfladen af ​​objektet sand grad. De fleste udskrivningsbilleder og tekster af vandoverførselspapir, der bruges til overførselsudskrivning, er sammensat af blækblokke med dekorative farver og enkle gentagne mønstre, så det er unødvendigt at udskrive med fin fotosensitiv film; vandoverførselsfilmen er for det meste lavet af vandopløselig film med god elasticitet, og overførselsfilmen, der bruges til tredimensionel transfertryk, er ikke kompetent til at overføre og kopiere små ord og hierarkiske billeder.


2. Overførsel af vandmærke

Vandmærkeoverførsel er processen med at overføre billeder og tekster på overførselspapiret til overfladen af ​​underlaget helt. Det ligner varmeoverførselsprocessen, men overførselstrykket afhænger af vandtrykket. Det er en populær vandoverførselsteknologi for nylig. Det kan overføre grafisk information i et lille område på underlagets overflade. Udskrivningseffekten ligner pudeudskrivningsprocessen, men investeringsomkostningerne er lave, og driftsprocessen er relativt enkel. Det er meget populært blandt brugere. Trykprocessen til overførsel af vandmærke behøver ikke aktivering af aktivatoren og undgår forurening af organiske opløsningsmidler. Det har åbenlyse fordele ved produktion af kunsthåndværk og dekorationer.

zmkm-800_800 (2).jpg

Tidligere: Hvorfor foretages behandling af v...

Næste: Ni processer til overførsel af vand